Vad kan vi erbjuda?


Limi Svets & Industriservice AB har minst 15års erfarenhet av svetsning med MMA, TIG, MIG/MAG och rörtråd. Vi har utfört industriservice inom stenkrossar, pappersbruk, virkesindustri, värmeverk, betongindustri och gipstillverkning bl.a. Vi har jobbat i Norge, Finland och Danmark inom stålbyggnationer. 


Vi hjälper Er gärna med underhåll eller akuta reparationer av Er maskinpark så som grävmaskiner eller skogsmaskiner o.dyl., eller reparationer inom industrin med lagerbyte, packningar, byte av drev eller rullar för att ta några exempel.


Vi finns tillgängliga för både korta och längre uppdrag, akutjobb med kortvarsel. LiMi Svets förstärker gärna Ert företag, när mer personal behövs. Vi hjälper gärna privatpersoner med smide eller reparationer.


Tillsammans med våra samarbetspartners har vi tillgång till de flesta maskiner och verktyg, för att kunna lösa Era problem.

Vår målsättning


Vi har som målsättning att sätta kunden i fokus. Vi vill tillgodose våra kunders behov när det gäller att hyra in våra tjänster inom svetsning och industriservice, till ett konkurrenskraftigt pris.


Vi utgår idag från vårt hem med verktyg och maskiner för att kunna utföra kundernas önskemål. Vi vill växa sakta och satsa på kvaliteten av vårt arbete på uppdragen gentemot våra kunder.


Genom samarbete kan företag nå helt andra höjder, och alla drar nytta i slutändan. Vi ser gärna nära samarbete, med våra kunder. Genom att hjälpa varanadra kan även de svåraste jobben lösas.


Vi vill hålla hög standard från skiftnyckeln till svetsmaskinerna. Som ett ungt företag införskaffar vi hela tiden nya verktyg av högsta kvalité, för att kunna göra våra kunder nöjda utan avbrott.